Programma

Bart Arens naar Radio 2

  1. Nieuwschevron right
  2. Bart Arens naar Radio 2

DJ Bart Arens gaat vanaf januari 2015 de nieuwe dagelijkse show Aan De Slag! presenteren tussen 09:00 - 12:00 uur op Radio 2!

Aan De Slag met Bart Arens

Aan De Slag!, dat het huidige Gouden Uren vervangt, zal iedere dag tussen 9:00 en 12:00 uur te horen zijn. Het wordt een fris, positief en verrassend muziekprogramma met veel herkenbare muziek, maar tussendoor ook nieuwe releases en bijzondere albumtracks van grote artiesten. "We hebben leuke en interactieve ideeën die wel allemaal muziek gerelateerd zijn. Dat hoort op dat tijdstip," vertelde Bart enthousiast aan Daniël Dekker.

"Ik verzorg de soundtrack"

Arens heeft erg veel zin in z’n nieuwe uitdaging: "Ik vind de naam Aan De Slag! perfect passen bij het tijdstip. De één begint op kantoor met z'n werk of is onderweg naar een zakenrelatie, de ander trekt thuis de stofzuiger of de strijkplank uit de kast. Voor iedereen geldt hetzelfde: Nederland gaat aan de slag en ik verzorg de soundtrack”.

Over Bart Arens

Bart Arens (36) begon zijn radiocarrière in 1994 bij het radiostation Holland Centraal in Leiden. In 2003 maakt hij de overstap naar 3FM waar hij begint als producer voor het programma Swijnenstal. Vanaf 2007 gaat hij de Mega Top 50 presenteren en krijgt hij zijn eigen show: De Radioshow Van Bart. In 2008 wint Bart de Marconi Award voor 'Aanstormend Talent'.

De eerste uitzending van Aan De Slag! is op maandag 5 januari te horen.

Ster advertentie
Ster advertentie