Sabrina Starke @ Roodshow

'In The Morning'

Zangeres Sabrina Starke kwam een bezoekje brengen aan de Roodshow. Ze bracht live 'In The Morning' ten gehore.

Vertrek Expeditie Robinson

Op 13 november maakte Sabrina bekend dat ze vrijwillig is vertrokken uit Expeditie Robinson. De zangeres maakte tijdens de eliminatie bekend graag naar huis te willen. Een grote verrassing voor veel mensen. Sabrina is druk bezig om zichzelf te ontdekken en op zo'n eiland kwam dat gevoel extra naar boven:  "Ik kon het daar niet oplossen en ik werd er gek van."

Muzikale erfenis van Nina Simone

Sabrina werkt ook samen met de stichting KWF Kankerbestrijding. In 2011 zong ze het nummer 'In the Morning' van Nina Simone voor de KWF reclame. De Sta op Tegen Kanker campagne is heel belangrijk.  Sabrina: "Dit is mijn manier om op te staan". De muzikale erfenis van Nina Simone komt ten goede. "Ik zing het met heel veel plezier en liefde". Kijk hier naar het live optreden van Sabrina 

Jan-Willem en Wendy gaan nachtbraken

Op 19 november staat heel Nederland op tegen kanker. Jan-Willem belde met de presentatrice van die avond, Lucille Werner. "We gaan fantastische dingen doen!" Frits Sissing en Lucille gaan zich 24 uur lang 'opsluiten' in een telefooncel om donateurs te werven. Onze Jan-Willem had daarop een spontane reactie! "We komen 's nachts bij jullie radio maken in Rotterdam! Ik kijk er nu al naar uit om de nacht met je door te brengen". 

Luister hier hoe Lucille Werner reageert op Jan-Willems belofte

STER Advertentie
STER Advertentie