Programma

Het beste van Radio 2

  1. Nieuwschevron right
  2. Het beste van Radio 2

Anastacia kwam langs, Willie Wartaal vertelde over zijn meisje en oh voordat we het vergeten: Bert Haandrikman zocht 'Oh Ja platen' voor je op!

Anastacia

Anastacia kwam langs bij de Gouden Uren en werd uitgedaagd voor een potje Sniphit waarbij ze drie van haar nummers moest raden, toch had ze er eentje fout... Bekijk het fragment hier en beluister het verhaal achter haar nieuwe album Resurrection.

Vergeten platen

Oh ja! Liedjes die je helemaal vergeten was en na al die tijd weer eens hoort op de radio. Bert Haandrikman heeft ze voor je! Beluister zijn samengestelde spotify-lijst

Bellen met Willie Wartaal

Het lichaam van Stefan, het eten van vis en het liefdesleven van Willie Wartaal en Stefan Stasse; het kwam allemaal aan bod in dit telefoongesprek.

Radio 2 Verjaardagsfeest

De Radio 2 DJ's vieren eind mei gezamenlijk hun verjaardag en jij kunt er bij zijn! Lees hier alle informatie hoe je kans maakt op kaarten en bekijk de persoonlijke boodschap van Gijs Staverman.

Gers Pardoel en Bo Saris

Verder vertelde Gers Pardoel over zijn videoclip met Jeroen van Koningsbrugge en legde Bo Saris uit waarom hij zijn naam veranderde.

Dit en nog véél meer hoorde je afgelopen week op Radio 2. Speciaal voor jou verzamelden wij de leukste fragmenten! Behoefte aan meer Radio 2 video's of fragmenten? Kijk dan eens hier.

Ster advertentie
Ster advertentie