Programma

Het beste van Radio 2

  1. Nieuwschevron right
  2. Het beste van Radio 2

Sander als U2 en andere hoogtepunten van Radio 2 van de afgelopen week.

Sander als U2

Talkshowhost Jimmy Fallon en zanger Billy Joel namen een loop op, om zo met z'n tweeën een vierstemmige doowop-groep te vormen. Maar dat kan Sander ook! En dat liet hij op Paaszondag zien en horen. Beluister hoe Sander in z'n eentje de muziek en de zang van 'With Or Without You' op zich neemt.

Wk-hit

Knooppunt Kranenbarg helpt zangduo Sidekick met hun nieuwe single. Samen met Trafassi, bekend van 'Wasmasjien', hebben ze het nummer 'Hela Holland' geschreven, maar er mist nog iets aan deze plaat... Of beter gezegd iemand; Knooppunt Kranenbarg is namelijk op zoek naar jou!

Jan Jaap over kinderen

'Ik belde met de Story en zei dat ik graag kinderen wilde, waarop zij antwoordde dat ik dan maar eens met mijn vrouw moest gaan praten,' lachte Van der Wal tijdens zijn lunch met Gijs Staverman. Maar heeft de komiek nu wel een kinderwens of niet? Je hoort het hier. Ook vertelde hij over zijn nieuwe show Dystopia.

Kensington live

Met een volgeboekt festivalseizoen in het verschiet warmde de Utrechtse band Kensington zich vrijdag op bij Jan-Willem. Beluister het nummer 'Streets' hier!

Verder

Verder belde Gijs Staverman met Jamai Loman over zijn nummer 1-hit, sprak Henk van Steeg over aardige artiesten en over muzikanten die een nummer voor een fan schreven.

Dit en nog véél meer hoorde je afgelopen week op Radio 2. Speciaal voor jou verzamelden wij de leukste fragmenten! Behoefte aan meer Radio 2 video's of fragmenten? Kijk dan eens hier.

Ster advertentie
Ster advertentie