Coldplay komt met parfum

En andere grappen

Bekende Nederlanders, DJ's of je collega's nemen je vandaag wellicht in de maling. Maar deze muzikanten kunnen er ook wat van.

Coldplay brengt parfum uit

Op 1 april 2010 kwam Coldplay met geurig nieuws! De band zou een parfum hebben ontwikkeld met de Nederlandse naam 'Angst', want had zanger Chris Martin gezegd: 'Mensen willen lekker ruiken en daarbij willen wij ze helpen.' De drie heerlijk ruikende hoofdingrediënten waren: "sangre, sudor and lágrimas", oftwel bloed, zweet en tranen. Bij de aankondiging van het nieuwe parfum stond een foto met gitarist Jonny Buckland met een 'ietsie' gefotoshopte sixpack.

Knuffelbeer John Mayer

John Mayer vindt grappen uithalen 'berengezellig'. Vooral aan het begin van zijn carriëre vond hij het wel geinig om zijn fans in de maling te nemen, maar dan wel in een berenpak.

Shakira bevallen van zoon

In Spanje vieren ze op 28 december de Dag van de onnozele kinderen. In 2012 twitterde de vriend van Shakira op deze Spaanse grappendag: 'Onze zoon is geboren! We zijn erg blij! Bedankt voor alle berichten.' Aangezien de zangeres wel zwanger was, maar pas in januari uitgerekend zou zijn, werd er al gauw getwijfeld of het blije nieuws wel waar was. Zoontje Milan werd 22 januari geboren, deze keer was het echt geen grap.

Radiohead en Ted Nugent maken musical

Hardrocker Ted Nugent en thom Yorke, leadzanger van Radiohead, werkten samen aan de musical Wij Gaan Op Berenjacht, een muzikale vertolking van het gelijknamige kinderboek. Alleen was Nugent het niet helemaal eens met het einde van het kinderverhaal. In het boek vluchten de kinderen voor de grote beer. Nugent, die zich inzet voor wapenbezit, bedacht een heel ander plot met iets meer geweld: de kinderen zouden niet wegrennen, maar de beer neerschieten, de beer villen en de berenhuid mee naar huis nemen. Yorke, die vegatiër is, kon er wel om lachen.

Welke 1-aprilgrap uit de muziekwereld mis jij nog in dit rijtje?

STER Advertentie
STER Advertentie