Normaal stopt in 2015

Met grote optredens

Bennie Jolinks gezondheidsproblemen zorgen ervoor dat de band stopt in 2015, in elk geval met het geven van grote optredens.

Normaal stopt

NU.nl kopte vanmorgen 'Rockband Normaal stopt in jubileumjaar 2015'. De frontman zou dit hebben gezegd in het fanclublad 'Anhangerschapsbode'. Een quote in het NU artikel, naar we aannemen uit datzelfde blad, zegt in onze ogen dan weer net iets anders:

"Vorig jaar kampte ik halverwege de tour behoorlijk met mijn gezondheid. Als het kan, blijf ik optreden. Dat zal dan onder de naam Normaal zijn."

Laatste grote tour

De Gelderlander heeft het over de 'laatste grote tour'. De band stopt volgens de krant met grote optredens en zal na de zomer van 2015 niet meer in de Grote Tenten te vinden zijn.

Reactie Bennie Jolink

Maar hoe zit het nu echt? Zojuist reageerde Jolink zelf op de geruchten, met een korte toelichting:

'Vanwege mijn wisselende gezondheid ga ik na 2015 geen Veldtocht meer doen. Wat ik wel ga doen is sterk afhankelijk van m'n gezondheid en daar kan ik nu niets over zeggen! Wel zijn wij volop bezig met nieuwe albums en een documentaire over 40 jaar Normaal. Dit brengen we allemaal in ons jubileumjaar uit. Dus Normaal is springleavend!

foto: Wikimedia Commons, Willem Terhorst

STER Advertentie
STER Advertentie