Programma

Novastar in de studio

  1. Nieuwschevron right
  2. Novastar in de studio

Na zes jaar is Joost Zweegers, beter bekend als Novastar, terug! Donderdag kwam hij langs om over zijn nieuwe album 'Inside Outside' te spreken.

Joost Zweegers

Novastar is de groep rond zanger/gitarist Joost Zweegers waarvan de muziek altijd omschreven wordt als emotioneel geladen en gevoelig. Joost is geboren in Nederland en verhuist op zijn derde naar België om daar tot zijn zeventiende te blijven. Na een kort uitstapje naar Eindhoven woont hij nu alweer geruime tijd in Antwerpen.

Gesprek in Gouden Uren

Novastar sprak donderdag in Gouden Uren over de afgelopen jaren. Daniël vroeg hem waarom het eigenlijk 5,5 jaar geduurd heeft, voordat het nieuwe album er was. 'Het duurde lang voordat het fatsoenlijk opgenomen werd', aldus Joost. Na hulp van zijn platenmaatschappij is Novastar naar Engeland gegaan waar hij samen ging werken met producer John Leckie, onder andere bekend van zijn samenwerkingen met Muse en Radiohead.

Joost en Daniël spraken in Houden Uren ook over de Olympische spelen en het WK voetbal komende zomer. Beuister het hele gesprek met Novastar hierboven.

Gouden Uren
DJ: Daniël Dekker
Maandag t/m vrijdag, 09:00 - 12:00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie