Kris Berry & Perquisite

Live @roodshow

Iedere vrijdag kun je bij de Roodshow genieten van livemuziek. Kris Berry & Perquisite brachten 31 januari sfeer in de studio met het mooie 'Let Go'.

'Let Go'

Het weekend werd 31 januari ingeluid met een intieme versie van 'Let Go', eerste single van Kris Berry & Perquisite. Hoe dat klonk? Check de mediapool hierboven

Duo

De samenwerking van deze twee artiesten begint in 2012, nadat producer Perquisite zangeres Kris Berry voor het eerst ziet optreden. Hij is meteen zwaar onder de indruk. Dit resulteert in het album 'Lovestruck Puzzles' dat in september 2013 gereleased wordt. En niet zonder resultaat, de recensies zijn lyrisch.

Shortdoc

In de shortdoc serie 'Sounds Like'  gingen de makers op zoek naar het verhaal achter de totstandkoming van de samenwerking tussen producer Perquisite en zangeres Kris Berry. Bekijk deze documentaire in de mediapool hierboven.

Live @ Roodshow

Eerder waren onder andere Cris Cab, de 3J's, Nick Howard en Roel van Velzen te gast bij de Roodshow. Heb je deze optredens gemist of wil je ze nog een keer zien? Bekijk ze dan hierboven.

Roodshow
DJ: Jan-Willem Roodbeen
Elke werkdag, 14.00 - 16.00 uur

STER Advertentie
STER Advertentie