Robbie Williams op Ned 3

als College Tour gast

College Tour-presentator Twan Huys vertelde vlak voor het weekend dat Robbie Williams aanstaande vrijdag in het televisieprogramma te zien is. William

Twan Huys maakte het nieuws vrijdag kenbaar in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM. "We ontvangen Robbie Williams in de poptempel van Nederland, Paradiso," aldus de presentator van College Tour.

Plots een telefoontje

De opnames vinden aanstaande donderdag plaats en het programma zal een dag later worden uitgezonden. Het gaat om een extra uitzending, want de programmering van College Tour was eigenlijk al rond. Maar de NTR kreeg plotseling nog een telefoontje dat Robbie Williams beschikbaar is en daar zeg je natuurlijk geen nee tegen. De uitzending met Robbie Williams is aanstaande vrijdag te zien om 20.25 uur op Nederland 3.

Na twaalf jaar weer swingen met Robbie

18 november zal Williams het album Swings Both Ways uitbrengen. De opvolger van zijn eerste succesvolle swingalbum Swing When You're Winning (2001) zal bestaan uit klassieke covers en nieuw materiaal . Op het nieuwe werk zullen ook Olly Murs, Rufus Wainwright, Lily Allen, Kelly Clarkson en Michael Bublé te horen zijn. De eerste single is 'Go Gentle'.

STER Advertentie
STER Advertentie