Gitarist Bon Jovi voorlopig nog niet terug

Richie Sambora, beter bekend als de voormalige gitarist bij Bon Jovi, lijkt zijn oude baantje wel te kunnen vergeten.

Niet meer welkom

De gitarist verliet de band in april van dit jaar na een ruzie met zanger en frontman Jon Bon Jovi, maar mocht volgens hem altijd terugkomen. Deze deal lijkt echter niet meer op te gaan, want tijdens een optreden in East Rutherford, New Jersey was Richie niet meer welkom.

Strijdbijl

Die had namelijk een poging gedaan om het podium tijdens het concert te beklimmen, maar hier was Jon niet van gediend. Ondanks pogingen van Richie om de strijdbijl via email en telefoontjes te begraven, heeft Jon weinig tot geen moeite gedaan om hierop te reageren.

Geld

Een anonieme bron vertelde aan het Amerikaanse roddelblad RadarOnline dat Jon het liefst zonder Richie verder wil gaan, ondanks vele verzoeken van fans om de gitarist weer terug te nemen. “Hij denkt alleen maar aan het geld”, aldus de informant over de frontman.

Geannuleerd

Ook de Noord en Zuid-Amerikaanse tour van Bon Jovi lijkt niet bepaald op rolletjes te lopen. Zo worden veel optredens niet uitverkocht en werd een optreden in Cleveland, Ohio geannuleerd vanwege een gebrek aan belangstelling.

STER Advertentie
STER Advertentie