Robbie Williams is Best of 2-artiest

Naast de Britse zanger vallen ook de populaire DJ Avicii en Bruce Springsteen deze week in de prijzen bij Best of 2Night!

Best of 2morrow

De 23-jarige producer en DJ Avicii wordt deze week gekroond tot ‘Best of 2Morrow’ met zijn nieuwe single ‘Wake Me Up’. Voor de single werkte de Zweed samen met de Amerikaanse rapper en soulzanger Aloe Blacc, die in 2010 een bescheiden het scoorde met het nummer ‘I Need a Dollar’.

Best of 2-artiest

Robbie Williams zit in de lift; de Brit vertelde in een interview met het AD eindelijk gelukkig te zijn, met zijn vrouw, dochter en zijn carrière. Hij begint dit jaar voor het eerst sinds 2006 weer met toeren en gaf aan zelfs voor na deze toer al plannen te hebben. Zijn harde werk wordt beloond, want hij is deze week Best of 2-artiest!

Classic Album

Als laatste nog een prijs voor niemand minder dan The Boss, oftewel Bruce Springsteen. Met zijn uit 1984 afkomstige album Born In The USA scoorde hij zeven hits  en vereeuwigde hij zichzelf in de rockgeschiedenis. Daarom benoemen we zijn pareltje tot ‘Classic Album’.

Winnen

In de muziekpuzzel maak je kans op 2 kaarten voor de film Man of Steel, de DVD Arbitrage, de CD van Douwe Bob Born In A Storm, 2 tickets voor de TT in Assen op 29 juni en de game MotoGP 13 voor de PS3 of Xbox 360.

Best Of 2night
Presentatie: Hans Schiffers, Edwin Diergaarde en Corné Klijn
Zaterdag 25 mei
18:00 - 0:00 uur

 

STER Advertentie
STER Advertentie