Adele gaat zingen voor Michelle Obama

De populaire Engelse zangeres Adele is gevraagd om tijdens het vijftigste verjaardagfeest van Michelle Obama op te treden.

Vijftigste verjaardag

Dit nieuws is bekend gemaakt door het Britse dagblad Daily Mail. “De Amerikaanse First Lady geeft volgend jaar een groot feest ter ere van haar vijftigste verjaardag. Daar zullen veel celebrities komen, en aangezien ze weg is van Adele heeft ze gevraagd of ze wil komen zingen”, vertelt een woordvoerder van het dagblad.

Bekendste nummers

Adele heeft het aanbod inmiddels geaccepteerd en zou zelfs minder geld vragen dan normaal. Het is de bedoeling dat ze een selectie van haar bekendste nummers gaat zingen. Ook Beyoncé is gevraagd om tijdens het verjaardagsfeestje op te treden.

Update 12-3-2013

Een woordvoerder van het Witte Huis heeft laten weten dat het bovenstaande nieuws '100 procent niet waar' zou zijn. Wel zou de zangeres gevraagd zijn om op te treden op de bruiloft van actrice Jennifer Aniston en acteur Justin Theroux. Jennifer gaf eerder aan vereerd te zijn met een optreden van Adele op haar bruiloft.

STER Advertentie
STER Advertentie