Programma

Simple Minds met oude hits naar HMH

  1. Nieuwschevron right
  2. Simple Minds met oude hits naar HMH

De Schotse band Simple Minds zal op donderdag 21 november een concert geven in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het concert staat in het teken van hun

Greatest Hits Tour

Simple Minds is van de meest succesvolle Schotse bands aller tijden. Naast de miljoenen albums die ze hebben verkocht hebben ze ook nog eens meer dan 20 hits op hun naam staan. De band staat bekend om hun energieke live optredens en zal dit wederom waarmaken tijdens de ‘Greatest Hits Tour’. Fans kunnen, zoals de titel van de tour al verklapt, veel oude hits verwachten zoals ‘Alive And Kicking’, ‘Belfast Child’ en ‘Don’t You (Forget About Me)’, die ook op het verzamelalbum Celebrate komen te staan dat op 22 maart zal uitkomen.

Doorbraak

Simple Minds begon in 1977 als new wave groep en behoorde tot de oprichters van dit innovatieve muziekgenre. De band behaalt in eigen land succes met de single ‘Promised You a Miracle’, en breekt in 1985 wereldwijd door met de single ‘Don’t You (Forget About Me)’. Het nummer is de soundtrack van de populaire film ‘The Breakfast Club’ en levert de band ook in Nederland een nummer één hit op.

Ster advertentie
Ster advertentie