Lady Gaga zegt concerten af

Vanwege een ontsteking in haar kniegewrichten is Lady Gaga genoodzaakt een aantal concerten in de Verenigde Staten af te lasten.

Blessure

Dit nieuws deelde de zangeres met haar fans via Twitter. Gaga zou enige tijd geleden geblesseerd zijn geraakt tijdens een optreden. Ze zou hebben geprobeerd om de blessure verborgen te houden en om genezing hebben gebeden, maar tevergeefs. De blessure bleek namelijk alleen nog maar erger te worden, wat ervoor zorgde dat ze afgelopen maandag na haar show in het Canadese Montreal niet meer in staat was om te lopen.

Verborgen gehouden 

De vier shows die worden afgezegd maken deel uit van de Born This Way Ball-tournee en zouden worden gegeven in Chicago, Detroit en het Canadese Hamilton. Via Twitter laat de zangeres weten: “Ik heb een show blessure verborgen gehouden voor een lange tijd. De afgelopen maand is de blessure alleen maar erger geworden. Ik heb gebeden dat het zou genezen. Ik heb de blessure verborgen gehouden voor mijn personeel omdat ik mijn fantastische fans niet teleur wou stellen. Hopelijk zal ik snel herstellen. Ik haat dit. Ik hou van jullie en het spijt me.”

Update 14-2-2013

Inmiddels is via de site van Lady Gaga bekend gemaakt dat de ontsteking zo ernstig is dat de zangeres een operatie zal moeten ondergaan. Als gevolg daarvan zijn alle aankomende optredens van haar Born This Way Ball-tournee afgelast totdat ze volledig is hersteld van haar verwondingen.

STER Advertentie
STER Advertentie