Prince vraagt geld voor nieuwe videoclip

Slecht nieuws voor de fans van Prince; als zij de nieuwe videoclip van de muzikant willen bekijken zullen zij hier zo

Screwdriver

Bij de lancering van een nieuw nummer hoort meestal een nieuwe videoclip. De nieuwste single ‘Screwdriver’ van Prince is geen uitzondering op deze regel. Maar toen fans van de Amerikaanse popartiest erachter kwamen dat ze geld moesten neerleggen voor het bekijken van deze videoclip, wisten ze niet wat hen overkwam.

His Royal Badness

Prince staat erom berucht heel strikt te zijn in het bewaken van zijn imago en zijn werk, wat betekent dat illegale kopieën van de videoclip niet lang online zullen staan voordat ze worden verwijderd voor het schenden van auteursrecht. De videoclip is ook op geen enkel ander platform te bekijken, waar Prince zelf ongetwijfeld voor heeft gekozen. Fans zijn uiteraard niet erg te spreken over het commerciële gedrag van ‘His Royal Badness’, en laten dit weten via tweets als: "So um... Prince updated his website finally and is charging $1.77 to watch his 8 min music video. Uhh, yeah, I'll pass."

Screwdriver is een van de twee nieuwe nummers die Prince uit zal brengen nadat eerder ‘Breakfast Can Wait’ werd uitgebracht.

STER Advertentie
STER Advertentie