Programma

Nieuw solo-album Mark Ronson in de maak

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw solo-album Mark Ronson in de maak

De productiemachine genaamd Mark Ronson (bekend voor het werk aan het album Back to Black van Amy Winehouse) vertelde in een interview wat tijd voor zichzelf te willen nemen.

Vierde soloalbum

Naast Amy Winehouse werkte Ronson al eerder met o.a. Macy Gray, Adele, Kaiser Chiefs, Duran Duran en Rufus Wainwright. Nu neemt de Engelse producer/muzikant echter even wat tijd voor zichzelf, om te werken aan alweer zijn vierde soloalbum. In een interview met het Amerikaanse Hollywood Reporter vertelde hij: “Ik las onlangs hoeveel ik in de afgelopen jaren bezig ben geweest met het werken aan albums van anderen. Ik probeer terug te gaan naar de tijd waarin ik muziek voor mezelf maakte.”

Helden

Over wie er allemaal te horen zijn op het nieuwe album wil Ronson nog niet veel loslaten. “Ik heb eerlijk gezegd nog geen idee. Maar er zijn altijd bepaalde mensen, zoals Ghostface Killah en Q-Tip die helden voor mij zijn en geweldig klinken op ieder van mijn nummers.” Voorlopig is er nog geen releasedatum voor het nieuwe album bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie