Peter Koelewijn zegt sorry tegen rapper Typhoon

Zanger Peter Koelewijn heeft zijn excuses aangeboden aan rapper Typhoon. Hij noemde in het tv-programma Ali B Op Volle Toeren een liedje van de rapper waardeloos.

Peter Koelewijn schrijft op zijn facebook-pagina dat hij spijt heeft van zijn eerste reactie op ‘Zo Niet Mij’ van Typhoon in het programma van Ali B. "Eerlijk gezegd had ik nog nooit van hem gehoord, maar het bleek een aardige, bescheiden en beschaafde jongen te zijn", aldus Koelewijn.

Niet zo'n fan van rap

"Nu ben ik al niet zo'n fan van rapmuziek, maar meestal zijn de teksten wel te volgen. Maar hier kon ik echt geen chocolade van maken, zoals men in Brabant zegt. Eigenlijk vond ik het in het begin helemaal niks."

Respectloos

Koelewijn ging in het programma nog ietsje verder en stelde dat de rijm en ritme in het liedje waardeloos was. “Achteraf gezien, vind ik dat ik me respectloos naar Typhoon heb gedragen en dat heeft hij niet verdiend. Integendeel zelfs.” Koelewijn is achter zelfs heel tevreden over wat Ali B. en Typhoon met zijn ‘Kom Van Dat Dak Af’ gedaan hebben.

“Voor de rest wens ik iedereen een fantastisch en succesvol 2013. Vooral voor Typhoon.”

STER Advertentie
STER Advertentie