Michael Jackson 'emotioneel wrak'

Michael Jackson schijnt in de weken voor zijn dood een 'emotioneel wrak' te zijn geweest. Dit verhaal wordt de wereld in geholpen door The LA Times die beweert een serie e-mails in bezit te hebben van de mensen die betrokken waren bij de This Is It shows.

Mailwisseling

Het schijnt dat Michael repetities mistte, had moeite met de dansroutines en weigerde om te zingen bij de repetities. Dat blijkt dus uit de mailwisseling van de concert promoter naar zijn baas bij AEG. De concert promoter, Randy Philips, zegt dat Jackson een emotioneel, verlamd wrak was en dat de ster 'doodsbang' was.

In een van de e-mails is te lezen dat Michael zijn hotelkamer op slot heeft, dronken is en moedeloos. Dit is te lezen in een mail die dateert van vlak voor de persconferentie waarin de This Is It concerten worden aangekondigd.

Rechtzaak

Momenteel is AEG verwikkeld in een conflict met een verzekeringsmaatschappij over alle gemaakte kosten. Verzekeringsmaatschappij Lloyds beweert dat de beschuldigingen over de gezondheid van Michael Jackson onjuist zijn. De familie van Michael Jackson beweert op zijn beurt weer dat AEG de superster heeft gedwongen om door te gaan met de comebackshows, ondanks zijn slechte gezondheid.

STER Advertentie
STER Advertentie