Uniek kijkje achter de schermen in De Officiële Songfestival Podcast

De Officiële Songfestival Podcast

In De Officiële Songfestival Podcast geven journalisten Lammert de Bruin en Ruben Messelink je vanaf 7 april een inkijkje in de organisatie achter de zangwedstrijd.

In de aanloop naar het Eurovisie Songfestival brengen Lammert de Bruin en Ruben Messelink je de wondere wereld van de grootste liedjeswedstrijd ter wereld. Ze spreken onder andere met mensen van de organisatie, ontvangen gasten en geven het allerlaatste songfestivalnieuws. Bart Arens en One’sy Muller bespreken elke aflevering een bijzonder verhaal achter een songfestivalklassieker.

Mr. Songfestival

In de eerste aflevering is 'Mr. Songfestival' Cornald Maas te gast. Lammert en Ruben ondervragen hem over de eerste Nederlandse organisatie van het festival sinds 1980 en over zijn voorspellingen. Ook onderzoeken de podcastmakers de functie van bookmakers en bezoeken ze de design- en brandmanager van het festival.

Beluister de eerste aflevering van De Officiële Songfestival Podcast hieronder!

De Officiële Songfestival Podcast


Hoe te beluisteren?

De Officiële Songfestival Podcast is elke woensdag te beluisteren op onze podcastpagina. Van 10 tot 23 mei is deze dagelijks te beluisteren. 

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Foto omslag: AVROTROS

STER Advertentie
STER Advertentie