Typhoon & Paskal Jakobsen en Lucas Hamming primeuren nieuwe muziek

in Jan-Willem Start Op!

Het was een dag van de primeurtjes! In Jan-Willem Start Op lieten Typhoon en Paskal Jakobsen een nieuwe single horen, maar ook Lucas Hamming had nieuwe muziek met ons te delen.

Typhoon en Paskal Jakobsen met 'Walnootboom' 

De vriendschap tussen Typhoon en Blof resulteerde al eerder in een samenwerking. In 2017 brachten ze 'Wereld Van Verschil' uit. En nu doken ze weer samen de studio in, na een belletje van Typhoon. "Ik voelde dat liedje meteen, ik vond het echt prachtig. We zijn samen wat gaan herschrijven aan het refrein, dat heb ik wat meer naar mezelf kunnen halen. En uiteindelijk zijn we het maar gaan opnemen", vertelt Paskal Jakobsen. 

Minder angstig, meer genieten

"Het is een soort van handleiding om jezelf weer een beetje aan jezelf terug te geven", vertelt Typhoon. Hij schreef dit nummer nadat hij na een moeilijke tijd weer uit het dal klom. Het is volgens Typhoon een brief aan zijn jongere ik, maar ook veel meer dan dat. Zo legt hij uit in Jan-Willem Start Op:  "Het is een oproep om minder angstig te zijn en meer te genieten. Dus het is ook een reminder voor mezelf nu." 

Typhoon en Paskal Jakobsen primeuren nieuwe single


Luister hieronder naar 'De Walnootboom': 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Lucas Hamming terug met nieuwe muziek

Naast Typhoon en Pascal Jakobsen had ook Lucas Hamming nieuwe muziek klaarliggen! Hij liet zijn nieuwe single 'Falling' voor het eerst in Jan-Willem Start Op horen. Een nummer met een bijzonder emotioneel proces, waar hij bijna een jaar aan heeft gewerkt:Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. 

Foto omslag: BNNVARA

STER Advertentie
STER Advertentie