One’sy in gesprek met Michelle David: 'I love life'

tijdens NPO Radio 2 Soul Night Live

One'sy praat met Michelle David tijdens NPO Radio 2 Soul Night Live over haar drukke agenda tijdens de coronacrisis.

Voor de lockdown heeft ze het album Gospel Sessions Vol.4 uitgebracht, ze heeft Sunday Service livestreams gedaan in Paradiso en is begonnen met de podcast Inspirational Grooves 20/20. Is het nu rustiger? "Nee. We gaan weer net beginnen, maar het is fanastisch", vertelt Michelle lachend. 

Drukke agenda

Waarom was ze begonnen met de Sunday Services? "Ik wilde mensen laten weten dat er meer is dan dansen en zingen", vertelt Michelle. Naast haar livestreams heeft ze het publiek ook getrakteerd op een podcast. "Het is mijn dagboek. Ik kan mijn verhalen vertellen en dat doe ik tijdens concerten, maar ik wil het publiek meer laten weten", aldus de zangeres. 

'I love life'

2019 was een zwaar jaar voor Michelle David. Ze kreeg namelijk te horen dat ze borstkanker had. Dat kwam als een donderslag bij heldere hemel. Gelukkig gaat het inmiddels weer goed. 'Is dit ook de reden dat het nieuwe album zo anders klinkt?', vraagt One'sy aan haar. "Ja zeker. Ik ben zo levend. Het had zo dramatisch kunnen aflopen, maar ik ben dankbaar dat het zo goed is afgelopen. Zonder de diagnose zou ik nu niet de dingen zien zoals ik ze nu zie", vertelt Michelle. "I love life." NPO RADIO 2 SOUL WEEKEND 

Op 11 en 12 juli hoor je van 06.00 tot 20.00 uur de beste soul, funk en disco op NPO Radio 2 tijdens het Soul ABC. Daarnaast hoor je op 11 juli vanaf 20.00 uur NPO Radio 2 Soul Night Live met optredens van o.a. Benny Sings, Michelle David & Gospel Sessions, Nona en Kraak & Smaak. Klik hier voor meer informatie.

Foto omslag: Bullet-Ray

STER Advertentie
STER Advertentie