Adele komt in september toch niet met nieuw album

Zangeres stelt plaat uit door coronacrisis

Adele zal in september niet haar geplande nieuwe album uitbrengen. Dat zegt haar manager Jonathan Dickins in een interview met het Britse muziekmagazine Music Week.

In februari van dit jaar wist Adele tijdens een karaokesessie op de bruiloft van een vriendin te melden dat haar langverwachte vierde studioalbum in september van dit jaar zou uitkomen. Manager Jonathan Dickins stelt die verwachtingen nu bij: "Het album komt niet uit in september. Het is af als het af is."

Coronacrisis

Dickins geeft aan dat het uitstellen van de plaat te maken heeft met de coronacrisis waar we in verkeren. "We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Je bent bezig met iets en dan ligt de hele wereld ineens stil", licht hij toe. Wanneer het nieuwe album dan wel uitkomt durft Dickins niet te zeggen. "Ik kan nog geen datum noemen. We hebben muziek, maar we werken er nog aan."

25 GOED VERTEGENWOORDIGD IN TOP 2000

Fans van de zangeres moeten dus nog even wachten op de langverwachte opvolger van 25. Het bestverkochte album uit 2015 bevat meerdere Top 2000-noteringen. Met 'Hello' #213, 'When We Were Young' #362, 'Million Years Ago' #694, 'Water Under The Bridge' #1279 en 'All I Ask' #1404 is de plaat vijf keer vertegenwoordigd in de lijst. Laatstgenoemde track kwam tijdens de laatste editie nieuw binnen.

TOP 2000 STATISTIEKEN

Hoe deden de nummers van Adele het door de jaren heen in de Top 2000? Dat kan je nu helemaal zelf uitpluizen! Neem snel een kijkje op onze speciale statistieken-pagina en dompel je onder in cijfers en feitjes over de lijst.

Foto omslag: ANP

STER Advertentie
STER Advertentie