Je Bassie en Adriaan kennis testen in een pubquiz? Het kan echt!

Gijs belt met Aad van Toor

Allemaggies! Op 30 mei vindt de officiële Bassie en Adriaan pubquiz plaats en ook Adriaan zal een bijdrage leveren! Gijs belt hem op.

Gijs belt met niemand minder dan de enige, echte Adriaan, ofwel Aad van Toor. Hij vertoeft tijdens de coronacrisis in Spanje, waar hij een lange tijd in lockdown heeft gezeten.

'Sommigen kon zelfs ik niet beantwoorden'

Op het moment gaat het weer fantastisch met hem en zal ook hij zijn bijdrage leveren aan de pubquiz, gepresenteerd door de broers Frans en Peter van Rijen. Hij vertelt aan Gijs dat er een heus scala aan gevarieerde vragen voorbij zal komen. "De vragen gaan over de muziek, over beelden uit afleveringen, noem het maar op. Sommigen kon zelfs ik niet beantwoorden, maar er zijn fans die écht alles weten", vertelt Aad. 

Populariteit

Na al die jaren is de populariteit van Bassie en Adriaan nog steeds enorm. Dat vindt Aad een héérlijk gevoel. "Ik ben er nog elke dag verbaasd over. Ik ontvang bijna elke dag fanmail, vooral nu mensen niets te doen hebben", vertelt Aad. Beantwoorden doet hij overigens niet; hij is niet voor niets met pensioen. Ook met Bassie gaat het volgens Aad stukken beter. "Hij is een tijdje terug geopereerd aan zijn nierstenen, maar het gaat elke dag beter. Eén ding heeft hij weer goed opgepakt en dat is eten", vertelt Aad lachend. 

Beluister hieronder het hele interview met Aad van Toor terug:

Allememaggies een pubquiz over Bassie en Adriaan


Gijs 2.0

Je hoort Gijs iedere werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur met Gijs 2.0 op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP

STER Advertentie
STER Advertentie