Mooi Wark nog geen reactie op ode voor gebarentolk Irma

'Oh Irma'

De Drentse band Mooi Wark heeft een lied gewijd aan gebarentolk Irma Sluis. In het lied 'Oh Irma' verklaren zij de liefde aan de hardwerkende vrouw. Helaas hebben de mannen nog geen reactie waar ze juist zo naar smachten.

Jan-Willem en Jeroen bellen met bassist en zanger William Bossing. Hij vertelt dat hij net als iedereen helemaal onder de indruk is van Irma’s handgebruik en kunsten. "Ik vind het prachtig wanneer zij staat te vertalen wat er door Mark Rutte wordt gezegd. Eigenlijk word ik er wel rustig van", vertelt William. Daarom vond de band dat het wel een mooi gebaar zou zijn om een ode aan haar te brengen. William: "Helemaal nu we na de vorige persconferentie weten hoe zwaar het werk eigenlijk is." Normaal is de band van het steviger gitaarwerk, maar 'Oh Irma' is rustiger van toon. De Drentse mannen namen ook een bijpassende videoclip op.

Bekijk de videoclip van 'Oh Irma' hieronder:

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Reactie

Helaas heeft de band nog geen reactie gekregen van Irma, terwijl ze daar zo naar smachten. "Volgens mij is Irma een hele professionele dame die zich voor de volle honderd procent inzet voor haar werk. Ze is waarschijnlijk gewoon te druk", vertelt William. Voor William is een duimpje omhoog al genoeg. Jan-Willem weet toevallig dat Irma naar NPO Radio 2 luistert en doet een oproepje voor de band. "Het zou mooi zijn als ze voor de volgende persconferentie reactie geeft toch?" vraagt Jan-Willem. "Laten we daarop hopen", vertelt Wlliam.

Beluister het hele gesprek met William Bossing hieronder terug:JAN-WILLEM START OP

Je hoort Jan-Willem Start Op! elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP

STER Advertentie
STER Advertentie