Robbie Williams keert terug bij Take That voor het goede doel

Met online reünie

Robbie Williams keert eenmalig terug bij zijn oude bandleden van Take That voor een speciaal online optreden. De heren geven op 29 mei een concert vanuit huis om geld op te halen voor het goede doel.

Robbie kijkt er naar uit om weer eens op te treden met zijn oude bandmaten. "Het is altijd een genot", vertelt hij tegen The Sun. "Als we niet naar het stadion kunnen komen, brengen we het stadion wel naar je toe." Met het optreden wordt geld opgehaald voor Nordoff Robbins en Crew Nation, twee goede doelen die de muziekindustrie ondersteunen. Zij hebben vanwege de coronacrisis namelijk weinig te doen en kunnen wel een hart onder de riem gebruiken. Het concert zal onder andere te bekijken zijn via het YouTube-kanaal van Compare The Market, de organisator van het evenement.

Online

Helaas is niet iedereen van de oude Take That formatie van de partij. Zanger Jason Orange zal ontbreken. Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald en uiteraard Robbie Williams dragen wel hun steentje bij. Onder anderen Robbie en Gary hebben al vaker van zich laten horen tijdens de coronacrisis. Gary deelde de afgelopen weken dagelijks filmpjes waarin hij in duet ging met bekende collega's. Robbie was vaak te zien tijdens livestreams op Instagram waar hij allerlei nummers zong van zichzelf, maar ook van anderen. Kortgeleden was Robbie nog te zien in een video van Gary waar ze samen hun nummer 'Shame' uit 2010 zongen. 

Bekijk Robbie Williams' en Gary Barlows uitvoering van 'Shame' hieronder:

Om deze Twitter-post te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Bullet-Ray

STER Advertentie
STER Advertentie