Programma

Barts Classic Track: DJ Paul Elstak - ‘Rainbow In The Sky’

  1. Nieuwschevron right
  2. Barts Classic Track: DJ Paul Elstak - ‘Rainbow In The Sky’

In deze aflevering van Classic Track heeft Bart een hele nostalgische plaat op het mengpaneel: ‘Rainbow In The Sky’ van DJ Paul Elstak! Nu ook als uitgebreide podcast te beluisteren.

Niemand minder dan DJ Paul Elstak en producersduo Klubbheads zijn in de Wisseloord Studio te gast om één van de grootste kneiters uit de jaren ’90 te ontleden: ‘Rainbow In The Sky’. Een track waar bijna iedereen wel nostalgische gevoelens voor koestert en alleen maar populairder lijkt te worden. Vorig jaar steeg het nummer nog 87 plaatsen in de Top 2000 naar #446.

Van het pionieren met keiharde hardcore geluiden uit een overstuurde TR-909 drumcomputer tot de persoonlijke bedreigingen van Paul in de happy hardcore hoogtijdagen, alles komt in deze Classic Track aan bod.

Quote

Mensen accepteren wat je doet en zijn niet meer zo close minded. Voor mij is dit een veel leukere periode dan toen.

DJ Paul Elstak over de mindere kanten van de happy hardcore-periode

Bekijk hier Barts Classic Track NL #14: DJ Paul Elstak - 'Rainbow In The Sky'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uitgebreide podcast

De mannen hebben nog veel langer met elkaar gesproken, bijvoorbeeld over de begincarrière van Paul en het ontstaan van de happy hardcore in de jaren ’90. Het hele gesprek hoor je in de uitgebreide podcast, die onder de naam ‘Barts Classic Track’ te vinden is op iTunes, Spotify, Stitcher, nporadio2.nl/podcasts en in de NPO Radio 2-app.

Meer Classic Tracks video's van Bart vind je op zijn Facebook-pagina en in de YouTube-playlist Barts Classic Track NL.

Ster advertentie
Ster advertentie