Floor Jansen speelt 'Winner' live bij Rob in de studio

wereldster in de studio

Door haar deelname aan De Beste Zangers is Floor Jansen, zangeres van Nightwish, ook solo bekend geworden bij het Nederlandse publiek. Ze speelt 'Winner' live bij Stenders.

Floor was op bezoek bij Rob en trad hier live op met het nummer 'Winner'. Dit nummer zong ze tijdens de Beste Zangers voor Tim Akkerman. De oud-leadzanger van DI-RECT schreef dit nummer voor zijn gehandicapte broer. "Hij wilde hiermee zeggen: 'Jij bent gewoon een winner'", vertelt Floor. 

'Winner' live in de studio

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Floor Jansen timmerde al aan de weg met de band After Forever, maar is nu wereldwijd bekend als leadzangeres van metalband Nightwish. De Finse band bestaat al sinds 1996, maar de zangeres sloot pas in 2013 aan na ziekte van de toenmalige zangeres. Zijn haar bandleden nu niet bang dat ze haar leadzangeres kwijtraken na al deze aandacht? "Van mij komen ze niet zomaar af!" lacht de metalzangeres. 

Beste Zangers

Tijdens de Beste Zangers maakte Floor grote indruk op het Nederlandse publiek. Ze zong 'Vilja lied' en scoort samen met operazanger Henk Poort een enorme YouTube-hit met hun versie van 'Phantom of the Opera'. De zangeres gaat volgend jaar op solotour door Nederland. Henk Poort is natuurlijk ook aanwezig als special guest. De tour is zelfs zo'n succes dat er drie extra data aan toegevoegd zijn. 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Foto omslag: NPO Radio 2

STER Advertentie
STER Advertentie