Reserveer op 23 november jouw plek in het Top 2000 Café

Kom langs in het gezelligste café van Nederland!

Wil jij dit jaar langskomen in het Top 2000 Café? Dat kan!

We naderen het einde van het jaar en dat betekent dat het alweer bijna tijd is voor de Top 2000. En waar kan je beter van de lijst der lijsten genieten dan in het Top 2000 Café? Vanaf 23 november is het weer mogelijk om een tijdslot te reserveren om bij de uitzending van de Top 2000 aanwezig te zijn. Zo ben je verzekerd van jouw plekje in het café, op een tijd naar keuze.

Reserveren kan vanaf 23 november om 11:00 uur via beeldengeluid.nl/top2000.

Wat kost het reserveren van een kaartje?

Een kaartje geeft je de mogelijkheid om een half uur aanwezig te zijn bij de uitzending in het Top 2000 Café en kost in de voorverkoop €4,50.

Let op: Je kan maximaal 8 kaarten per tijdslot reserveren.

Grijp je mis? Geen paniek!

Geen kaartje? Geen zorgen. Je kan altijd langskomen voor een bezoek aan het café, maar je moet dan wel rekening houden met een wachttijd. Die hoef je overigens niet door te brengen in een lange wachtrij. Je krijgt aan de deur een kaartje mee voor een tijdstip later op de dag en kan je ondertussen vermaken rondom het Top 2000 Café. Wij zorgen dat er genoeg te beleven is om je niet te hoeven vervelen!

Aan de deur betaal je €3,00.

Kerstontbijt in het Top 2000 Café

Wil jij samen met je familie van een bijzonder kerstontbijt genieten in ons café? De tafel is al gedekt! We bieden dit jaar namelijk weer speciale kerst-arrangementen aan voor eerste en tweede kerstdag. Zo'n arrangement geeft anderhalf uur toegang tot het café en kost €7,50 (inclusief ontbijt).

Vragen over het Top 2000 Café

Voor vragen en meer informatie over tijden en tickets kan je terecht op beeldengeluid.nl/top2000.

Van 1 t/m 7 december kan je weer stemmen voor de Top 2000. Hou onze website in de gaten voor alle info.

Foto omslag: Bullet-Ray

STER Advertentie
STER Advertentie