Waarom is stokbrood uit Frankrijk altijd lekkerder?

Bureau Kijk in de Vegte de YouTube-serie!

Waarom smaakt een stokbrood in Frankrijk zo anders? Jeroen Kijk in de Vegte zoekt het voor je uit samen met Meester Patissier Robèrt van Beckhoven in een nieuwe aflevering van Bureau Kijk in de Vegte.

Ah, Frankrijk: de fantastische wijnen, de heerlijke kazen en natuurlijk die kakelverse stokbroden waarbij je tijdens het snijden van een van die broodstaven al een klein vreugdesprongetje maakt. Het is dan ook een hard gelag wanneer je terug bent in Nederland en je het moet doen met 'onze' Nederlandse stokbroden. Maar hoe kan dat nou eigenlijk? Een stokbrood is toch gewoon een stokbrood? Voor het broodnodige antwoord op die prangende vraag kunnen Jeroen en Sanne maar bij één man zijn: Meester Patissier en Boulanger Robèrt van Beckhoven.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.



BUREAU KIJK IN DE VEGTE

Je hoort Bureau Kijk in de Vegte elke zondagmiddag tussen 12:00 uur en 14:00 uur op NPO Radio 2. Een nieuwe aflevering van de YouTube-serie staat elke maandagmiddag om 16:00 uur voor je klaar op ons YouTube-kanaal.

Foto omslag: ANP

STER Advertentie
STER Advertentie