Programma

Programma's op Radio 2

  1. Nieuwschevron right
  2. Programma's op Radio 2

Op Radio 2 en in de pers zijn berichten verschenen over mogelijke aanpassingen in de programmering van Radio 2 en/of Radio 5 Nostalgia.

We leggen je graag uit hoe het zit.

Ieder jaar wordt de programmering van de publieke radiostations tegen het licht gehouden. Sluiten de programma’s nog aan bij de uitstraling van de radiozender? Zijn bepaalde formules aan opfrissing toe? Geven nieuwe ideeën en initiatieven aanleiding om ruimte vrij te maken in de programmering? Soms betekent dit dat programma’s inhoudelijk en/of in presentatie worden aangepast. Ook komt het voor dat een programma moet verdwijnen of verhuist naar een ander radiostation, omdat het daar beter past. Zo’n beslissing wordt genomen in nauw overleg met de omroepen die programma’s maken op Radio 2.

Op dit moment wordt over een aantal Radio 2 programma’s gesproken. De uitkomst van deze gesprekken staat nog niet vast. Binnenkort wordt meer duidelijk. Met de aanpassingen in de programmering wil Radio 2 ervoor zorgen dat de zender in het veranderend medialandschap succesvol, populair én van deze tijd blijft.

Wijzigingen in de programmering zijn altijd vervelend, met name voor de vaste luisteraars die van zo’n programma zijn gaan houden. Daar hebben wij begrip voor.

We raden je aan om deze website in de gaten te houden, als je op de hoogte wilt blijven van de huidige en toekomstige programma’s op Radio 2.

Als je specifieke vragen hebt, kun je die altijd stellen via info@radio2.nl. We doen ons best alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Ster advertentie
Ster advertentie