Dit waren de leukste appjes van de afgelopen week

De week van 26 augustus

Elke week krijgen we vrachtwagenladingen met reacties, tips, verzoekjes en anekdotes binnen via onze app. En lang niet alle berichten krijgen de aandacht die ze verdienen; daar zijn het er eenvoudigweg teveel voor. We zetten er graag nog een paar in de spotlight.

Onzekerheid over ontslag

Steven laat Rob Stenders tijdens zijn show weten dat hij bang is om zijn baan te verliezen, omdat er ontslagen gaan vallen op zijn werk, maar niemand weet wie er daadwerkelijk weg moeten. Hij vraagt 'Who Can It Be’ aan van Men At Work en dat grijpt Jacqueline enorm aan. Haar man is ontslagen vorig jaar, maar heeft gelukkig wel iets nieuws kunnen vinden.

We hopen dat Steven de dans ontspringt en dat de onzekerheid snel achter de rug is. En voor de man van Jacqueline: wat goed!

Een oppeppertje in de ochtend

Els had dikke pech op de vroege ochtend. Ze was gestrand op het station en daar was ze bepaald niet blij mee. Konden wij hier niet helpen?       

Maar natuurlijk! Vakantiekrachten Wouter en Frank, die tijdens de vakantie van Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte de ochtendshow voor hun rekening namen, pakten de platentas er even bij en vonden deze classic van Nick Lowe. We hopen dat je nog op je bestemming bent aangekomen Els!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.De goden verzoeken

Nog meer nieuws uit Ede: JeeWee is teleurgesteld dat een optreden eerder eindigt en denkt dat een plaatje hem zou kunnen helpen dat te verwerken.

Toepasselijke keuze, maar had je niet beter kunnen kiezen voor ‘Here comes the Sun’ van The Beatles?

NPO Radio 2 App

Wil je ook iets kwijt? Heb je een tip voor ons? Een verzoekje om muzikale steun? Laat het ons weten via onze NPO Radio 2-app, te downloaden voor Android of voor iOS.

Foto: ANP

STER Advertentie
STER Advertentie