'What I Like About You' is TopSong!

Van Ed Struijlaart

Wat we leuk vinden aan Ed Struijlaart? Zijn nieuwe single! Daarom is ‘What I Like About You’ deze week TopSong.

Geef Ed Struijlaart een gitaar en hij doet dingen waar je je bed voor uitkomt. Dat bewees hij vorig jaar nog met zijn theatervoorstelling Gitaarmannen. Niet zo gek dus dat wij de singer-songwriter een aantal jaren geleden in de armen hebben gesloten. Ed mocht al twee keer eerder de titel TopSong op zijn naam schrijven en schiet ook met zijn nieuwe single weer in de roos.

‘What I Like About You’ is een vrolijk up-tempo liefdesliedje dat de zon ook tijdens regenachtige dagen in huis haalt. Zo’n track die je op een zomeravond in de auto hoort, terwijl je meeswingend de oranje gloed van de ondergaande zon tegemoet rijdt. Ed heeft de onvervalste sound van soul te pakken. En dus ook de TopSong van deze week!

Hoe verras je Ed met de TopSong?

Hoe vertel je Ed het goede nieuws op een ludieke manier? Nou, Bart is door z’n ideeën heen. Dan is er nog maar één optie: aan Ed zelf vragen hoe hij verrast wil worden. Goed, daar gaan we…

NPO Radio 2 TopSong: Ed Struijlaart - 'What I Like About You'


Beluister alle TopSongs op Spotify

Wil je 'What I Like About You' of TopSongs uit het verleden luisteren? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist op Spotify.

Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: NPO Radio 2

STER Advertentie
STER Advertentie