Programma

'Beyoncé ziet reünie Destiny's Child zitten'

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Beyoncé ziet reünie Destiny's Child zitten'

De reünie van Spice Girls heeft niet alleen iets losgemaakt bij fans van de Britse groep, want ook Beyoncé heeft opgelet. Door het succes zou de zangeres volgens The Sun namelijk ook graag Destiny's Child weer 'tot leven willen brengen'.

Volgens de Britse krant is het slechts een kwestie van tijd voordat de meiden weer bij elkaar komen en samen gaan optreden. Beyoncé is onder de indruk van de reünie van de Spice Girls en wil zelf ook graag samenkomen met Kelly Rowland en Michelle Williams. Een insider vertelt aan de krant: "Ze ziet het jaar 2020 als het perfecte tijdstip voor een reünie, omdat dat exact 20 jaar is na de oprichting van de band." Beyoncé is niet Beyoncé als ze geen perfecte show wil neerzetten. "Hun show moet die van de Spice Girls overtreffen: groter, beter en nog mooier. Ook wil ze een nieuw album met de groep opnemen." Het is volgens The Sun de bedoeling dat Destiny's Child niet alleen in de Verenigde Staten gaat toeren, maar ook in Europa.

Destiny's Child

Destiny's Child kende in de beginjaren verschillende samenstellingen, maar beleefde de grootste successen met Beyoncé, Kelly Rowland en Michelle Williams. Eind jaren negentig begint de groep met het scoren van hits (o.a. 'No No No', 'Bills Bills Bills' en 'Independent Women') aan de lopende band. De drie zangeressen gaan uiteindelijk in 2005 uit elkaar om zo te kunnen werken aan hun solocarrières. Toch komen de meiden nog af en toe samen. In 2013 en 2018 kwamen Kelly en Michelle het podium op tijdens het optreden van Beyoncé op Coachella en de Super Bowl.

Check hieronder het optreden op Coachella:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie