DJ's nemen afscheid van filelezer René Passet

Filelezer stopt na 25 jaar

Na vijfentwintig jaar neemt René Passet afscheid als filelezer. Hij verruilt zijn baan bij de ANWB voor een nieuw avontuur in Denemarken. De dj's van NPO Radio 2 laten hem natuurlijk niet onopgemerkt vertrekken!

Het is de liefde die Passet naar Denemarken brengt. In een bericht op Facebook gaat hij in op zijn vertrek. "Voor veel mensen zal dit nieuws als een verrassing komen, maar de liefde doet gekke dingen met een mens. Niet dat dit een bevlieging is, want ik ken mijn slimme Deense vriendin Barbara al dertien jaar en destijds maakte ze voor mij dezelfde beweging in omgekeerde richting." Nu is het dus de beurt aan René om de verhuisdozen in te pakken. Gisterenavond las hij tijdens Wout2Day voor de laatste keer de verkeersinformatie voor.

Bijzonder afscheidscadeau

Voor René is het afscheid nog een beetje onwennig. "Het voelt echt alsof ik met vakantie ga en over een maand weer op de zender zit", vertelt hij Wouter. Maar wat het gevoel van de filelezer dan ook mag zeggen: het moment van afscheid nemen is toch echt gekomen. En natuurlijk laten de dj's dat niet onopgemerkt voorbij gaan. Ze hebben een bijzonder afscheidscadeau voor René voorbereid.Wout2Day

Je hoort Wouter van der Goes elke maandag t/m donderdag tussen 18:00 en 20:00 uur met Wout2Day.

Foto omslag: still

STER Advertentie
STER Advertentie