Legendarisch Live: Cyndi Lauper

met'True Colors'

Op 22 juni is de Amerikaanse Cyndi Lauper jarig. Dat vieren we met een legendarisch optreden van de zangeres in Rotterdam.

Cyndi Lauper is tijdens The Night of the Proms te vinden op het podium van Ahoy Rotterdam. Op 27 november 2004 vult ze Ahoy met haar hoogste Top 2000-notering 'True Colors'. The Night of the Proms wordt jaarlijks georganiseerd in Europa. Tijdens dit muziekevenement wordt popmuziek en klassieke muziek afgewisseld en door elkaar ondersteund. Zo staat Cyndi niet alleen op het podium, maar samen met een orkest wat haar 'True Colors' een extra lading geeft. Daarnaast zijn er nog meer artiesten die het podium later die avond betreden. Nadat ze haar nummers 'True Colors', 'Time After Time' en 'Girls Just Want To Have Fun' heeft gezongen wordt het podium gevuld door onder anderen Joe Cocker, Shaggy en Van Dik Hout.

Bekijk hier Cyndi Lauper met 'True Colors' in Ahoy Rotterdam: 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Cyndi Lauper staat met drie nummers in de Top 2000: 'True Colors', 'Time After Time' en 'Girls Just Want To Have Fun'. 'True Colors' is met de 1033e plaats haar hoogste notering.

Foto omslag: YouTube screenshot

STER Advertentie
STER Advertentie