Zomerspijkers op NPO Radio 2

vanaf 15 juni

De weersvoorspellingen voor deze zomer zijn veelbelovend. Dat betekent dat de parasols en zonnebrandcrèmes zijn besteld, Spijkers met Koppen met vakantie gaat en Zomerspijkers het stokje weer overneemt!

Iedere zaterdag bepaalt een bekende gast in Zomerspijkers twee uur lang de muziek op NPO Radio 2. Dit jaar zijn dat onder anderen Sylvana Simons, Jeangu Macrooy, Peter Buwalda, Winfried Baijens, Kamagurka, Tania Kross, Herman Brusselmans en Pieter Derks. Zij schuiven aan om te praten over hun muziekkeuze: hun eerste singletje, hun guilty pleasure of hun favoriete dansplaat.

Team van caberetiers

Net als Spijkers met Koppen heeft Zomerspijkers een team van cabaretiers met onder meer Stefan Pop, Katinka Polderman, Marcel Harteveld en Patrick Nederkoorn klaarstaan om het (komkommer)nieuws op de hak te nemen en uiteraard wordt er iedere week speciaal voor de gast een Zomerspijkerslied geschreven.

Wie gaat presenteren? 

Het programma wordt dit jaar afwisselend gepresenteerd door Dolf Jansen, Jeroen Kijk in de Vegte, Willemijn Veenhoven en het duo Frank Evenblij & Erik Dijkstra. Dolf Jansen presenteert Zomerspijkers van 15 juni tot en met 6 juli. Jeroen Kijk in de Vegte op 20 en 27 juli. Willemijn Veenhoven neemt het stokje over van 3 augustus t/m 17 augustus. Frank Evenblij & Erik Dijkstra presenteren de laatste twee van het jaar, op 24 en 31 augustus.

Bijwonen

Zomerspijkers is niet vanuit het Utrechtse café Florin, maar de hele zomer live vanaf Beachclub HUB op het Mediapark in Hilversum. Wees deze zomer iedere zaterdag vanaf 12 uur (eerder mag ook hoor) welkom op onderstaand adres. De toegang is gratis. Vol=vol.  

HUB Hilversum Beachclub 
Mediapark
1200 AG Hilversum

Zomerspijkers

Je hoort Zomerspijkers vanaf 15 juni elke zaterdagmiddag tussen 12:00 uur en 14:00 uur op NPO Radio 2. 

Foto omslag: still

STER Advertentie
STER Advertentie