Legendarisch Live: Snow Patrol

met 'Chasing Cars'

Een grote droom wordt werkelijkheid voor Snow Patrol. In 2009 geven de mannen een concert in de Royal Albert Hall in Londen.

In 2008 en 2009 reist Snow Patrol de wereld over met hun Reworked Tour. De setlist van de tour bestaat uit de meest bekende liedjes uit de toen 15-jarige carrière van de band. Daarnaast zijn er ook nummers van The Reindeer Section te horen, een project van leadzanger Gary Lightbody. De Reworked Tour begint op 26 oktober 2008 en eindigt op 5 juni 2010, de tour loopt tussen andere projecten door. In dezelfde tijd staan ze namelijk ook als voorprogramma voor U2 en Coldplay. 

Royal Albert Hall

Tijdens de Reworked Tour maakt de band ook een stop in de Royal Albert Hall. Tot grote blijdschap van leadzanger Gary Lightbody: "Dit is al een lange tijd een droom voor ons. Bedankt dat jullie dit met ons delen." De Reworked Tour bestaat uit nummers die de band zogenaamd opnieuw heeft uitgevonden. Zo doet Snow Patrol een intieme versie van 'Chasing Cars'. Aan het einde van het optreden zingt het publiek uit volle borst mee met Lightbody. 

Check het optreden hieronder: 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Snow Patrol staat met vijf noteringen in de Top 2000. 'Chasing Cars' staat op nummer 95 en is de hoogste notering van de band.

Foto omslag: YouTube screenshot

STER Advertentie
STER Advertentie