Monica Geuze openhartig in gesprek met Ruud de Wild

Podcast van Ruud de Wild

In een nieuwe 30 MINUTEN RAUW gaat vlogger Monica Geuze in gesprek met Ruud de Wild.

'Wie is Monica Geuze? “Ik denk dat heel veel mensen geen idee hebben wie ik ben", legt Geuze uit. “Ik ben gewoon een meisje van inmiddels 24 jaar uit Hendrik-Ido-Ambacht en ik ben op een dag begonnen met mijn leven filmen en dat op YouTube te plaatsen.”

Beroemd worden? 

Vier jaar geleden begon ze met het plaatsen van video's op YouTube nadat ze materiaal had gezien van vloggers als EnzoKnol en Mascha Feoktistova. "Gewoon van de één op andere dag, dacht ik: 'Ik wil dit ook gaan doen en toen ben ik het ook gaan doen'.” Wilde ze beroemd worden? "Nee, maar op het moment dat ik bedacht dat ik die video's wilde gaan maken dacht ik wel dat dat erbij zou moeten komen. Wil het succesvol zijn", legt Geuze uit. Ze begon haar serie zonder een duidelijk concept. "Het is mij allemaal wel een beetje overkomen, maar als ik nu kijk naar eerdere video's dan denk ik: 'Jeetje jij dacht totaal niet na over wat je hier aan het doen was. Nu wel, maar ik denk juist dat het feit dat ik er zo roekeloos in stond wel ervoor heeft gezorgd dat het succesvol werd."

Luxe

Wat is er nog over van het meisje uit Hendrik-Ido-Ambacht? "Alles. Ik ben nog wel het exact hetzelfde", legt Geuze uit. "Ik hou wel van mooie dingen en lekker eten. Ik hou wel van luxe. Ik vind het wel fijn alleen dat vond ik destijds ook al toen ik in Hendrik-Ido-Ambacht woonde. Alleen was ik gewoon heel jong en had ik niet de middelen ervoor om drie keer in de week uit eten te gaan." 

Jonge moeder

“Ik heb altijd wel gezegd: 'Het lijkt me leuk om een jonge moeder te zijn'. Toen ik mijn vriend leerde kennen had hij al een zoontje en dan ga je toch al sneller praten over kinderen krijgen.  En toen zei ik van 'ja goh het lijkt mij wel leuk om jong moeder te worden'. En ja een plus een is twee, toen zijn we ervoor gegaan.” Doen de meningen van anderen iets met haar? “Nee. Ik denk het eigenlijk niet. Op een gegeven moment als ik ergens een interview deed hoorde ik alleen maar van: 'wat doen die negatieve reacties met je'. Dat ik dacht: 'Huh zijn dat er zoveel dan?'”

Waar ziet ze zichzelf over 10 jaar? En hoe voelde ze zich na de breuk met rapper Lil' Kleine? Beluister het zelf!

HOE TE BELUISTEREN?

Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

MEER PODCASTS VAN NPO RADIO 2

Naast deze podcast van Ruud hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal. 

DE WILD IN DE MIDDAG

Je hoort Ruud de Wild elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur met De Wild in de Middag op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

STER Advertentie
STER Advertentie