Nieuwe clip Madonna te sexy

YouTube heeft de nieuwe Madonna clip te sexy bevonden voor jeugdige kijkers. Om de videoclip van 'Girls Gone Wild' te bekijken moet je 18 jaar of ouder zijn. YouTube heeft een lijst met sc

Een woordvoerder van YouTube heeft laten weten dat de videoclip door de gebruikers zelf is gemarkeerd als ongepast. Naar aanleiding hiervan heeft de video-uploadsite een lijst opgesteld met ongepaste scènes en naar het management van Madonna gestuurd. Pas als deze scènes worden verwijderd uit de clip of worden veranderd, dan zal YouTube de clip goedkeuren voor alle leeftijden.

Tijden zijn niet veranderd

Het is niet de eerste keer dat een videoclip te sexy wordt bevonden. De manager van Madonna vergelijkt het met begin jaren '90. "Toen werd 'Justify My Love' door MTV niet meer uitgezonden omdat de zender klachten binnenkreeg van kijkers." De New York Post meldt dat het Madonna team bezig is met een aangepaste versie van de videoclip.

Nieuw album en tour

'Girls Gone Wild' is de tweede single van Madonna haar nieuwe album M.D.N.A. dat vrijdag 23 maart is uitgekomen. De 53-jarige zangeres start eind mei aan haar wereldtour. Op 7 juli 2012 zal ze ook in Nederland te bewonderen zijn. Ze staat dan in de Ziggo Dome in Amsterdam.

STER Advertentie
STER Advertentie