Nieuwe versie van 'Rocket Man' voor film

Klassieker van Elton John gezongen door Taron Egerton

Speciaal voor de biografische muziekfilm Rocketman heeft acteur Taron Egerton een nieuwe versie van het nummer 'Rocket Man' opgenomen.

Acteur Taron Egerton speelt in de film de rol van de iconische muzikant. In de film zie je het leven van Elton John door de jaren heen. Van het begin als wonderkind aan de Royal Academy of Music tot zijn muzikale samenwerking met tekstschrijver Bernie Taupin.

'Ik wilde zijn interpretatie' 

Elton John zingt zelf expres niet in de film, maar laat dit aan de acteur over. “Ik wilde zijn interpretatie van mij zien en horen door Bernie’s teksten en mijn muziek, niet alleen met acteren", legt hij uit. John had volledig vertrouwen in Egerton en is erg tevreden met de soundtrackversie van 'Rocket Man'. “Ik vertrouwde erop dat hij zou doen wat er gedaan moest worden, op een artistieke manier. Toen ik het luisterde was ik verbaasd met de resultaten“, vertelt hij. “Het belangrijkste was dat de muziek klopte, omdat de liedjes in de film een integraal onderdeel zijn van het verhaal.” De soundtrack van de film werd ondersteund door producer Giles Martin, de zoon van de legendarische Beatles-producer George Martin.

Luister hier naar Egertons versie van ‘Rocket Man’:

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Foto omslag: screenshot YouTube

STER Advertentie
STER Advertentie