'Forever' is TopSong!

van Mell & Vintage Future

We kunnen volgende week extra genieten van 'Forever' van Mell & Vintage Future, want het is TopSong!

De oplettende televisiekijker kent Mell van haar deelname aan The Voice of Holland. Wanneer zij uiteindelijk aansluit bij het Nederlandse bandje Vintage Future ontstaat er een hemelse samenwerking. Vintage Future wordt gevormd door de muzikanten Nico Brandsen en Ton Dijkman. Zij hadden Mell al eventjes in het vizier, maar beginnen pas na een tijdje samen te werken. Na een aantal singles wordt het duidelijk dat de drie goed met elkaar overweg kunnen. Zo goed zelfs dat ze de band Mell & Vintage Future vormen en nu werken aan een nieuw album, wat in mei 2019 uitkomt.

'Je maakt mijn weekend man, jezus'

Bart belt met Mell om het vrolijke nieuws te vertellen. Mell is duidelijk verrast, want wanneer Bart het goede nieuws brengt schreeuwt ze: "Nee, wat leuk! Ik ben nu zo blij. Je maakt mijn weekend man, jezus!" Mell had niet meer verwacht dat 'Forever' TopSong zou worden: "We hadden erop gehoopt, maar we dachten dat komt niet meer." Door haar enthousiasme heen verklapt ze iets over de release van het debuutalbum van Mell & Vintage Future. 

Check hieronder: 

Bart belt met Mell om te vertellen dat 'Forever' TopSong is!


Geen onbekenden

De nieuwste single 'Forever' heeft al wat langer een plekje in het hart van menig dj bij NPO Radio 2. Zo hebben ze het nummer al live laten horen bij Jan-Willem Start Op, Rabbering Laat en Stenders Platenbonanza. Bij die laatste gebeurde iets onverwachts: door een kapotte mixer is de band genoodzaakt om een unplugged versie te doen. De leden worden verspreid door de studio, de microfoons gaan open en ze beginnen met hun mooie, ontroerende versie van 'Forever'. Luister de unplugged versie van de NPO Radio 2 Topsong van deze week hier:

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.



Spotify-playlist

Beluister 'Forever' en alle andere TopSongs in onze 'TopSong'-afspeellijst op Spotify:

Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: NPO Radio 2

STER Advertentie
STER Advertentie