Vader Beyoncé maakt musical over Destiny's Child

Survivor

Fans van Destiny's Child mogen zich opmaken voor een nieuw hoofdstuk: Beyoncés vader Mathew Knowles is namelijk bezig met een musical over de popgroep.

Destiny's Child kende in de beginjaren verschillende samenstellingen, maar beleefde de grootste successen met Beyoncé, Kelly Rowland en Michelle Williams. Al die tijd speelde vader Mathew een belangrijke rol als manager en mede-oprichter. Hij vindt het belangrijk dat het hele verhaal rondom de meidengroep nu wordt verteld in de vorm van een musical. "Ik heb het gevoel dat het tijd is om om de wereld een kans te geven om de successen en mislukkingen te beleven die ik heb gehad als echtgenoot, vader en manager, die alles riskeerde in het nastreven van zijn dromen en die van anderen", aldus Knowles. Het is niet bekend of Beyoncé, Kelly en Michelle bij de productie worden betrokken.

De wereld over

Bij de ontwikkeling van Survivor: The Destiny's Child Musical krijgt Knowles hulp van regisseur en producer Je’Caryous Johnson, die onlangs ook werkte aan een musical over rapper Snoop Dogg. De voorstelling moet in 2020 in première gaan in de Verenigde Staten en zal daarna de wereld over reizen. Daar zijn verder nog geen details over bekendgemaakt.

Foto omslag: ANP

STER Advertentie
STER Advertentie