Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Lieke over Ik Vertrek: "We zijn verkeerd in beeld gebracht"

  1. Nieuwschevron right
  2. Lieke over Ik Vertrek: "We zijn verkeerd in beeld gebracht"

Lieke en Sjors vinden dat zij verkeerd in beeld gebracht in Ik Vertrek. Maar hoe ze dan wél in beeld gebracht wilden worden? Dat vertelde Lieke vanochtend in Jan-Willem Start Op.

Bakken kritiek

Afgelopen zaterdag was in Ik Vertrek te zien hoe Lieke en Sjors hun leven in Nederland verruilden voor een avontuur in Bali. De uitzending werd door 1,8 miljoen mensen gezien en het stel kreeg daarna via Twitter bakken kritiek over zich heen. Ze werden onder andere lui genoemd, omdat ze een schoonmaakster, yoga-instructrice en kok inhuurden.

Verkeerd in beeld

"Wij begrijpen de reacties heel erg", legt Lieke vanochtend uit in Jan-Willem Start Op, "Alleen ik vond dat heel veel dingen een beetje gemanipuleerd in beeld zijn gebracht." Zo werd ze door mensen van het programma gevraagd om naar de pedicure te gaan. "Ze hebben zelfs de pedicure voor mij betaald op dat moment", vertelt Lieke.

Spiegel?

Of het programma haar niet gewoon een spiegel voorhield? Dat is volgens Lieke zeker ook wel het geval. "Ik denk dat er zeker ook fragmenten in zitten die waar zijn", vertelt ze. Zo gaat ze zeker ook af een toe een keer voor een pedicure van een tientje en houdt ze erg van mode. "Alleen ik denk dat hoe de fragmenten achter elkaar neer zijn gezet, dat dat niet helemaal weergeeft dat ik ook een heel dakterras en de hele vloer heb staan schilderen. Dat ik ook door het stof ben gegaan."

​Check hieronder het hele fragment: ​

Foto omslag: AVROTROS

Ster advertentie
Ster advertentie