Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Duncan Laurence te gast in Jan-Willem Start Op!

  1. Nieuwschevron right
  2. Duncan Laurence te gast in Jan-Willem Start Op!

Sinds de bekendmaking van 'Arcade' zit Duncan Laurence in een wervelwind die niet lijkt te stoppen. Vanochtend streek die wervelwind neer bij Jan-Willem Start Op!

Dat op een speciale dag. Het is vandaag namelijk precies 50 jaar geleden dat een Nederlandse inzending het Songfestival won. Lenny Kuhr won toen met het nummer 'Troubadour'. En Lenny had daarom in Jan-Willem Start Op! een speciale boodschap voor Duncan. Arcade is namelijk niet alleen bij de bookmakers favoriet, óók bij Lenny Kuhr. "Toen ik het voor de eerste keer hoorde vond ik het al goed", vertelde ze. "Ik had echt zo'n gevoel dat dit wel eens zou kunnen gaan winnen."

Daarbij benadrukt ze vooral dat Duncan goed van dit hele avontuur moet gaan genieten.

Duncan is de afgelopen tijd niet alleen in opspraak gekomen door zijn nummer 1 positie bij de bookmakers. Ook de videoclip van 'Arcade' maakt de tongen los. Niet gek daarom dat we hier een kijkersvraag over binnenkregen. Luisteraar Lillian vroeg zich af of het écht Duncans billen zijn in de videoclip? "Ja dat zijn echt mijn billen", vertelde Duncan vanochtend lachend. "Ze zijn zelfs op het NOS Journaal geweest, dat is niet veel overkomen denk ik."

Het optreden van Duncan in Jan-Willem Start Op! komt later vandaag hier online.

Ster advertentie
Ster advertentie