Programma

Einde Beau Five Days Inside in zicht

  1. Nieuwschevron right
  2. Einde Beau Five Days Inside in zicht

Vanavond begint het tweede seizoen van de documentaireserie Beau Five Days Inside. Jan-Willem Start Op! belt Beau hierover op.

In de serie neemt Beau een kijkje achter deuren die normaal voor veel mensen gesloten blijven. De eerste aflevering belooft meteen een tranentrekker te worden. Vanavond zien we namelijk hoe Beau naar Villa Pardoes gaat, een plek waar ernstig zieke kinderen met hun familie nog een week lang vakantie kunnen vieren. "Dat is ontzettend somber, want die kinderen zijn echt super super ziek. En tegelijkertijd is het ook heel leuk, want ze gaan gewoon lekker spelen", vertelt Beau. Hij is de hele week met de kinderen op pad geweest en noemt het een 'prachtige, prachtige week'.

Zware opnames

Vooral de opnames van deze aflevering vielen Beau best zwaar. "Nou kijk, ik heb nogal een imago van een huilebalk gekregen, maar ik ben gewoon een vader, en als je kinderen ziet ziek zijn", legt hij uit. Hij had met zichzelf afgesproken om het droog te houden, maar daarin slaagde hij niet helemaal. "In die aflevering ging het helemaal fout."

Einde van Beau Five Days Inside?

Het seizoen van Beau Five Days Inside zou ook weleens de laatste kunnen zijn. "We zijn nu wel een beetje gekomen aan het einde van dit programma, in ieder geval zoals we het nu maken", vertelt Beau in Jan-Willem Start Op!. Alle instellingen waar ze mochten filmen, hebben ze voor het programma nu wel gehad. "Dus ik denk dat ik het hierna voor gezien houd. Ik vind het een ongelofelijk mooi programma, maar dit is een beetje het einde."

Beau over einde Beau Five Days Inside: "Denk dat ik het hierna voor gezien houd"

Jan-Willem Start Op

Luister iedere werkdag naar Jan-Willem Start Op van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2.

Foto: Vincent TV Producties / RTL

Ster advertentie
Ster advertentie