STER Advertentie


'Homesick' is TopSong!
van The Marcus King Band

19 oktober 2018 10:55

De Amerikaanse bluesmuzikanten van The Marcus King Band, hebben met hun catchy gitaarriffs de NPO Radio 2 TopSong te pakken!


Trotse rock- en soul erfgenaam

Leadzanger- en gitarist Marcus King heeft zijn talent niet van een vreemde. Vader Marvin King tourt in de jaren zeventig al door Amerika met zijn eigen bluesband. De 22-jarige Marcus focust zich op zijn nieuwe album Carolina Confessions op schuld en vergiffenis. Daarbij krijgt hij hulp van Grammy award-winnaar Dave Cobb en Black Keys-zanger Dan Auberbach. Het nummer 'Homesick' gaat over een lange autorit waarin heimwee de overhand neemt. Er is voor de zanger nog maar één oplossing: de auto omkeren en terug naar huis rijden. De melancholische track is deze week NPO Radio 2 TopSong! 

Beluister het nummer hier:

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Spotify-playlist

De TopSong wordt wekelijks door de dj's van NPO Radio 2 gekozen tijdens het dj-overleg. Abonneer je ook op onze Spotify-playlist waar je alle NPO Radio 2 TopSongs vindt. 

Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: David McClister

STER Advertentie
Delen

Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties