STER Advertentie


'IJskoud' is TopSong!
van Nielson

12 oktober 2018 11:01

Nielson heeft met zijn single 'IJskoud' een track gemaakt om warm van te worden. Je hoort hem deze week extra vaak als gloednieuwe TopSong!


Nieuw hoofdstuk in carrière

Fans zullen zijn geschrokken toen Nielson eerder dit jaar vertelde dat hij zijn gitaar aan de wilgen had gehangen. Dit bleek gelukkig al snel een doel te dienen: de muzikant heeft zichzelf in de afgelopen jaren opnieuw uitgevonden. Met een internationaal geluid begint Nielson nu aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Een hoofdstuk dat hem, na grote hits als 'Sexy Als Ik Dans' en 'Hoe', weer dichter naar de kern brengt. De muzikale ontdekkingsreis leverde de zanger zijn derde en meest persoonlijke album Diamant op. De track 'IJskoud' is alweer de derde single van die plaat en klinkt donkerder dan we ooit van hem hoorden. Het nummer is eerlijk, duister én de nieuwe TopSong!

Beluister de track hier:

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Bart belt 'zomaar' even op

Twee weken geleden belde Bart zomaar even met Nielson om hem te vertellen dat hij 'IJskoud' een heel goede track vindt. Vandaag belt hij de muzikant weer. Dit keer om hem het goede TopSong-nieuws te brengen. Nielsons reactie mag op z'n zachtst gezegd 'enthousiast' worden genoemd...

Nielson door het dolle heen dankzij de nieuwe TopSong!


Spotify-playlist

De TopSong wordt wekelijks door de dj's van NPO Radio 2 gekozen tijdens het dj-overleg. Abonneer je ook op onze Spotify-playlist waar je alle NPO Radio 2 TopSongs vindt. 

Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: still Youtube

STER Advertentie
Delen