Muziekcafé Zomerspecial met Miss Montreal

"Live op de radio, ja dat blijft gewoon eng"

Tijdens de derde Zomerspecial van Muziekcafé kwam niemand minder dan Miss Montreal gezellig langs!

Zomerspecial met Miss Montreal 

Afgelopen zaterdag is Miss Montreal te gast geweest bij Daniël Dekker in de studio voor de derde Zomerspecial van Muziekcafé. Twee uur lang hoorde je de muzikale verhalen van frontvrouw Sanne Hans over haar eigen festival Bierpop, haar ervaringen over performen, haar muzikale vrienden én de mooiste concertherinneringen. De hele uitzending terugluisteren? Dat kan hier.


"Live op de radio, ja dat blijft gewoon eng"


- Miss MontrealSpannend

​Het is alweer een aantal maanden geleden dat Miss Montreal te gast was bij Muziekcafé, maar toch vindt ze het iedere keer weer spannend. "Weet je wat ik altijd zo spannend vind? Dat je speelt bij Muziekcafé als je net iets nieuws hebt", aldus Sanne Hans. Check het hele fragment hier: 

Miss Montreal vindt spelen bij Muziekcafé toch vaak spannend"Ik ben echt super trots"


- Miss Montreal'Till The Sun Comes Up'

​Miss Montreal heeft in samenwerking met Fais haar nieuwe single 'Till The Sun Comes Up' uitgebracht. Ze is gelukkiger dan ooit en dat is terug te horen in haar nieuwe nummer. "Het hele verhaal gaat eigenlijk over dat ik een nieuw leven heb en helemaal verliefd ben op Bonaire en op kitesurfen. En dat het mij niet uitmaakt waar ik ben, als ik maar met die leuke jongen ben". 

Miss Montreal is nu gelukkiger dan ooit


Bekijk hieronder de single 'Till The Sun Comes Up': 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Liefde voor Bonaire

​"Iedereen op Bonaire hoort de nummers al live, ver voordat ik het uitbreng", legt de zangeres uit. Sanne is verliefd op het eiland en haalt daar dan ook veel inspiratie vandaan: "Ik ben daar echt helemaal zen." ​Maar hoe is ze bij dat eiland gekomen? Beluister het fragment hier: 

Sanne Hans krijgt muzikale inspiratie op Bonaire


Muziekcafé

Je hoort Daniël Dekker iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur met Muziekcafé op NPO Radio 2! Foto omslag: NPO Radio 2

STER Advertentie
STER Advertentie