Adele twee Awards,

De Britse zangeres Adele is ook bij de Brit Awards de meest succesvolle artiest. Dinsdagavond kreeg ze in de O2-Arena in Londen de prijs voor beste vrouwelijke artiest en beste album.

Weer Succes

Samen met de zes Grammy Awards die ze onlangs won in Los Angeles is het een geslaagd jaar voor de zangeres geweest. De plaat 21 en de single  ‘Rolling in the Deep’ zorgden voor onmiskenbaar succes.

Middelvinger

Blij met de organisatie was Adele overigens niet. 'Het was een verbazingwekkend jaar. Dank jullie wel', zo dankte de zangeres de aanwezigen in de uitverkochte zaal. Maar toen ze verder het publiek wilde bedanken werd ze onderbroken omdat de band Blur moest optreden. Ze reageerde door haar middelvinger op te steken middelvinger. "Dat was voor de organisatoren, niet de fans", zei ze later tegen de BBC.

Andere prijzen

Bijna verbazingwekkend te noemen, greep de souldiva naast de award voor beste single. Die werd onder haar neus vandaan gepakt door X Factor boyband One Direction met het nummer ‘What makes You Feel Beautiful’. De prijs voor beste Britse band ging naar Coldplay.

STER Advertentie
STER Advertentie