STER Advertentie


Goedaardige Timur
goedaardige timur leeuwenhoek

26 juni 2018 10:16

Timur checkt in voor een verblijf van 5 nachten in het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis.


Daarnaast speelt DJ Timur Perlin ook een belangrijke rol. Hij gaat gewapend met microfoon op zoek naar de inhoud achter de Collectedagen. Vanaf maandag 3 september hoor je Timur regelmatig vanuit het Antonie van Leeuwenhoek (AVL) ziekenhuis in Amsterdam. Hij loopt mee met de verpleging, steunt de patiënten tijdens onderzoek en behandeling, kookt voor hun naasten in het Gasthuis en voert vooral veel gesprekken over het leven met kanker. Van zijn tijd in het AVL, bezigheden en bijzondere connecties die hij legt, maakt Timur een serie inhoudelijke podcasts die je kunt luisteren via radio2.nl. Daarnaast ontsluiten we de content verdeeld over de week op radio 2 én belt Stefan Stasse (ovb) dagelijks voor een inhoudelijk gesprek met Timur.


Waar beter dan in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis zelf kun je de verhalen vertellen van mensen die écht weten wat het is om kanker te hebben. Een waardevol audio-document - eventueel ook mooie videoverslagen - die gezamenlijk de inhoud geven aan de NPO Radio 2 Collectedagen en laten zien waar we het allemaal voor doen.


Goedaardige Timur - Vragen

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Please write a subject for your message.
Please let us know your message.

Foto: Bullet-Ray

STER Advertentie
Delen

Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties